Giulestenii au reusit aseara prima victorie din retur, elevii lui Razvan Lucescu reusind sa treaca abia in minutul 87 de FC National, dupa lovitura de cap a lui Niculae Grigore. GREU. Cu toate ca prima ocazie la poarta ""bancarului"" Nae s-a consuma

Giulestenii au reusit aseara prima victorie din retur, elevii lui Razvan Lucescu reusind sa treaca abia in minutul 87 de FC National, dupa lovitura de cap a lui Niculae Grigore.
GREU. Cu toate ca prima ocazie la poarta ""bancarului"" Nae s-a consumat dupa numai patru minute de la inceperea partidei, feroviarii nu au avut parte de galopul de sanatate pe care si l-ar fi dorit inaintea meciului din Cupa UEFA, contra Stelei. Pana la urma, ""visiniii"" au inclinat din nou terenul spre poarta lui Nae, iar golul a cazut cu trei minute inainte de final. ""Victoria Rapidului este meritata. Giulestenii au jucat mai bine, iar acest rezultat ii ajuta in perspectiva meciului cu Steaua din Cupa UEFA. Noi sper sa ne dezmeticim in finala Cupei, pentru ca altfel vom ajunge sa jucam pentru locurile 8-10"", a spus la final presedintele CA al FC National, Constantin Iacov. La randul sau, rapidistul Daniel Pancu a afirmat ca s-a facut dreptate: ""S-a demonstrat inca o data ca, atunci cand vii sa te aperi 90 de minute, iei gol in minutul 91. Am ramas in lupta pentru titlu si sper sa urcam cat mai mult in clasament"".

AJUTOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.