La finalul intalnirii de cupa cu Petrolul, vicepremierul George Copos anunta ca echipa sa nu a renuntat la lupta pentru campionat, fapt intarit si de Daniel Niculae, care afirma ca "ne vom da viata la fiecare meci pentru cele trei puncte". Primul pri
La finalul intalnirii de cupa cu Petrolul, vicepremierul George Copos anunta ca echipa sa nu a renuntat la lupta pentru campionat, fapt intarit si de Daniel Niculae, care afirma ca "ne vom da viata la fiecare meci pentru cele trei puncte". Primul prilej de sacrificiu este maine seara, cand Rapid primeste pe teren propriu o echipa incomoda, FC National, care duminica trecuta a tinut in sah pe Steaua, remizand in Cotroceni.
Cu opt puncte in spatele "cainilor rosii", Rapid este obligat sa castige tot de acum incolo in campionat si sa astepte pasii gresiti ai rivalilor pentru a mai avea sanse la titlu, in conditiile in care nu a castigat nici un meci in Divizia A in acest retur, inregistrand doua rezultate de egalitate, cu FC Vaslui si cu FC Arges. In plus, Razvan Lucescu nu poate uita ca in tur a pierdut doua puncte in Cotroceni, dupa ce echipa sa a condus cu 3-0. De partea cealalta, "bancarii" vizeaza un loc in Europa in sezonul viitor, iar in conditiile in care s-au indepartat putin de finala cupei, dupa ce au pierdut prima mansa a semifinalei cu Farul, este necesara o clasare pe podium pentru atingerea obiectivului. Constantin Iacov (foto dreapta), presedintele "bancarilor", a declarat ieri ca isi doreste un meci frumos. "Important ar fi sa avem un rezultat bun in Giulesti. Depinde foarte mult de arbitraj. Am spus si la meciul cu Steaua ca au fost multe greseli involuntare provocate de presiunea pusa asupra arbitrilor. Cred ca in Giulesti nu va fi aceasta presiune pusa de oficialii Rapidului si atunci va fi un meci frumos", a declarat Iacov pentru Total Sport FM. "Dupa cum joaca echipa noastra in clipele actuale, avem o sansa sa invingem in Giulesti. Sa nu uitam ca Rapid joaca foarte bine in ultimul timp. Important este sa fie un meci frumos, fara accidentari voluntare si atunci nu va conta daca facem egal, bate Rapid sau National. Vrem sa vedem un meci de fotbal adevarat", a mai spus Iacov. Asa cum se stie Lucescu nu poate conta pe accidentatii Maldarasanu, Karamian si Dica, in timp ce FC National va fi lipsita de serviciile lui Sapunaru, eliminat in meciul de cupa de la Constanta. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.