Guvernul condus de premierul Calin Popescu Tariceanu a demonstrat ca Romania este o tara capabila sa se comporte in conformitate cu standardele europene, afirma vicepresedintele Partidului National Liberal (PNL) Teodor Melescanu. Intr-un comunicat tr
Guvernul condus de premierul Calin Popescu Tariceanu a demonstrat ca Romania este o tara capabila sa se comporte in conformitate cu standardele europene, afirma vicepresedintele Partidului National Liberal (PNL) Teodor Melescanu. Intr-un comunicat transmis, ieri, Agentiei Rompres, senatorul liberal isi exprima convingerea ca progresele realizate de Romania in ultimele luni vor fi evidentiate in raportul de monitorizare al Comisiei Europene ceva fi dat publicitatii in mai. Vicepresedintele PNL accentueaza ca decizia de aderare a Romaniei la UE la 1 ianuarie 2007 nu va fi bazata pe considerente de ordin politic, ci pe capacitatea tarii noastre de a-si indeplini angajamentele. "Discutiile purtate de primul-ministru Calin Popescu Tariceanu cu oficialii europeni la reuniunea Consiliului European de primavara de la Bruxelles dovedesc optimismul acestora referitor la progresele inregistrate de tara noastra in procesul de aderare", conchide Teodor Melescanu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.