Teatrul Bulandra din Bucuresti va efectua un turneu la Bogota (Columbia) cu spectacolul "Triumful dragostei" de Marivaux, iar apoi la Marsilia (Franta), cu aceeasi productie, dar si cu "Tatal" de Strindberg. La Bogota, Teatrul Bulandra a fost invitat
Teatrul Bulandra din Bucuresti va efectua un turneu la Bogota (Columbia) cu spectacolul "Triumful dragostei" de Marivaux, iar apoi la Marsilia (Franta), cu aceeasi productie, dar si cu "Tatal" de Strindberg. La Bogota, Teatrul Bulandra a fost invitat sa prezinte, in cadrul Festivalului de Teatru Iberoamerican, care aniverseaza 20 de ani de la infiintare, spectacolul "Triumful dragostei" regizat de Alexandru Darie, cu Marian Ralea, Clara Voda, Rodica Lazar s.a. in distributie. Trupa se va afla in Columbia in perioada 26 martie-7 aprilie. In a doua jumatate a lunii aprilie, trupa va pleca la Marsilia, la Festivalul de Teatru Mediteranean, aici urmand sa fie jucat si al doilea spectacol - "Tatal", regia Catalina Buzoianu, cu Virgil Ogasanu. In prezent, la Teatrul Bulandra, se desfasoara repetitiile la spectacolul muzical-opera "Elizaveta Bam" de Daniil Harms, regia Alexandru Tocilescu, cu Crina Muresan, Valentin Teodosiu, Virginia Mirea s.a., si la spectacolul "Richard al III-lea se interzice" de Matei Visniec, cu Virgil Ogasanu, Coca Bloos, Anca Sigartau s.a.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.