Programele de team building nu mai sunt o noutate. Grupurile si echipele care lucreaza impreuna intr-o companie se pot cunoaste mai bine in cadrul unor excursii palpitante. Firmele specializate ofera mai multe posibilitati de petrecere a timpului
Programele de team building nu mai sunt o noutate. Grupurile si echipele care lucreaza impreuna intr-o companie se pot cunoaste mai bine in cadrul unor excursii palpitante.

Firmele specializate ofera mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber impreuna cu colegii, de la rafting, parapanta, zboruri cu elicopterul deasupra oraselor, drumetii prin padure, catarari, plimbari cu ATV-ul si masini de teren, mountain bike. ""Evenimentele noastre sunt axate pe sporturi extreme, efectuate sub supravegherea ghizilor si instructorilor nostri"", spun reprezentantii unei firme specializate pe programe de team building.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.