Evenimentele neplacute pe stadioane nu sunt numai apanajul romanilor. Si vesticii au golanii lor, oameni care fac scandal in timpul meciurilor de fotbal, suporteri rasisti si batausi. Cea mai recenta intamplare de acest gen s-a petrecut in Spania, la
Evenimentele neplacute pe stadioane nu sunt numai apanajul romanilor. Si vesticii au golanii lor, oameni care fac scandal in timpul meciurilor de fotbal, suporteri rasisti si batausi. Cea mai recenta intamplare de acest gen s-a petrecut in Spania, la mijlocul saptamanii.

Federatia Spaniola de Fotbal a decis ca Atletico Madrid sa fie amendata cu suma de 3.000 de euro, ca urmare a incidentelor de la meciul de joi, pierdut cu 0-1 in fata lui FC Sevilla. De asemenea, clubul spaniol a fost avertizat ca Stadionul ""Vicente Calderon"" ar putea fi suspendat daca astfel de evenimente se vor repeta. In timpul meciului cu pricina, fanii madrileni au aruncat cu diverse obiecte in teren, dupa eliminarea, in minutul 73, a jucatorului Peter Luccin, urmata, trei minute mai tarziu, de un gol al formatiei oaspete. Portarul lui FC Sevilla, Andres Palop, a fost lovit cu o sticla de whisky, ceea ce l-a determinat pe arbitrul partidei sa intrerupa meciul timp de mai multe minute.
Un eveniment similar s-a petrecut in urma cu cativa ani la derby-ul FC Barcelona - Real Madrid, de pe ""Camp Nou"", stadionul gruparii catalane fiind suspendat atunci pentru mai multe etape.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.