Ministerul Mediului a anuntat ca proprietarii masinilor mai vechi de 12 ani vor putea beneficia si in 2006 de o prima de casare de 30 de milioane. Derularea programului va incepe in luna iunie, iar valoarea primei acordate pentru fiecare masina va fi
Ministerul Mediului a anuntat ca proprietarii masinilor mai vechi de 12 ani vor putea beneficia si in 2006 de o prima de casare de 30 de milioane. Derularea programului va incepe in luna iunie, iar valoarea primei acordate pentru fiecare masina va fi similara cu cea acordata anul trecut. Autoritatile au mai anuntat ca fondurile alocate programului sunt suficiente pentru minimum 15 mii de autovechicule. Programul national de innoire a parcului auto le permite romanilor care detin o masina mai veche de 12 ani sa o predea la centrele specializate de reciclare a fierului vechi. In schimbul autoturismului, proprietarul beneficiaza de o prima de casare care poate fi folosita numai pentru plata unei parti din avansul pentru o masina noua. In 2005, pentru acest program, statul a cheltuit 450 miliarde de lei vechi.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.