Iesenii s-au impus dupa un meci de infarct, cu doua lovituri de pedeapsa ratate, cate una de fiecare echipa, si cu doua eliminari in tabara gazdelor in final. Gazdele au avut prima mare ocazie de a marca in minutul 12, cand Miclea a ratat un pen
Iesenii s-au impus dupa un meci de infarct, cu doua lovituri de pedeapsa ratate, cate una de fiecare echipa, si cu doua eliminari in tabara gazdelor in final.


Gazdele au avut prima mare ocazie de a marca in minutul 12, cand Miclea a ratat un penalty, acelasi jucator fiind la originea golului marcat de cehul Czernoch (a€˜85). In prelungirile meciului a inceput insa nebunia: Bernard a facut fault in careu, motiv pentru care a fost si eliminat, dar Vranjkovic a sutat pe langa poarta de la 11 metri, irosind sansa primului punct al Pandurilor in retur. Pana la final, centralul Augustus Constantin a mai eliminat un jucator al lui Poli Iasi, Onofras vazand doua cartonase galbene pentru proteste in numai cateva secunde. ANALIZA. Dupa ce a pierdut al treilea meci in retur, Viorel Hizo nu exclude posibilitatea de a renunta la conducerea tehnica a Pandurilor. ""Poate ca eu sunt ghinionist. Voi discuta in zilele urmatoare cu domnul Condescu in legatura cu aceste rezultate si vom lua o decizie de comun acord"", a spus Hizo, care l-a criticat pe Vancea pentru greseala de la golul gazdelor: ""Nu am ce sa le reprosez jucatorilor, cu exceptia lui Vancea, care a pierdut mingea la gol ca la un meci din Cupa Liceelor.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.