Tendintele mondene din marile capitale ale lumii, New York, Paris, Londra, au ajuns si in Romania.
In perioada 30 martie - 1 aprilie, bucurestenii sunt invitati la o "Cina in intuneric".
"Pasiune Oarba" are la baza o idee simpla, dar in
Tendintele mondene din marile capitale ale lumii, New York, Paris, Londra, au ajuns si in Romania.
In perioada 30 martie - 1 aprilie, bucurestenii sunt invitati la o "Cina in intuneric".
"Pasiune Oarba" are la baza o idee simpla, dar indrazneata: accentuarea si stimularea simturilor, prin temperarea sau blocarea unuia, respectiv vazul. Teoria sugereaza ca, fara vedere, celelalte simturi evident devin mai ascutite: mirosul devine mai puternic, oamenii sunt mai receptivi la diferentele de textura, consistenta, temperatura, tonalitate vocala. Mancatul in intuneric permite evidentierea subtilitatilor din arome si gusturi, pe care altfel le-am putea trece usor cu vederea. Pe langa faptul ca acest concept este o experienta culinara, "Pasiune Oarba" s-a dovedit a fi si un eveniment social, cu necunoscuti adunati in jurul unei mese si concentrandu-se nu doar asupra mancarii, dar si asupra conversatiei.
"Pentru noi, acest eveniment marcheaza rebranding-ul Amsterdam, incorporand noile valori - inovatie, curaj si pasiunel! Este o experienta unica!", a declarat Jerry vanSchaik, manager Amsterdam.
Seara incepe cu aperitivele in Café-ul de la parter si continua cu o cina in Grand Room-ul de la etaj. Pentru aproximativ o ora si jumatate, fumatul, ceasurile cu lumina fluorescenta si telefoanele mobile sunt interzise. La scurt timp dupa servirea desertului, luminile se aprind si sunt servite cafelele de final.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.