Cea mai de succes echipa de raliuri a ultimilor ani, OMV Petrom Rally Team (foto), si-a prezentat echipajele care vor concura in acest sezon in campionatul de raliuri. Cu trei titluri consecutive la echipe si cu cel de campion absolut la piloti i
Cea mai de succes echipa de raliuri a ultimilor ani, OMV Petrom Rally Team (foto), si-a prezentat echipajele care vor concura in acest sezon in campionatul de raliuri.

Cu trei titluri consecutive la echipe si cu cel de campion absolut la piloti in buzunar, obtinut de Bogdan Marisca in 2005, oficialii echipei au ca obiectiv principal pastrarea celor doua titluri si in acest an. OMV Petrom Rally Team si-a asigurat pentru acest sezon serviciile unor sportivi de prim rang. Acestia sunt: campionii en-titre, Bogdan Marisca si Sebastian Itu, actualii vicecampioni, Constantin Aur si Adrian Berghea, multiplul vicecampion de grupa N George Morar, secondat de Tudor Marza, precum si actualii campioni ai Trofeului N1.6, Claudiu David si Mihaela Beldie. Masinile folosite de echipa vor fi evolutii ale celebrelor modele Mitsubishi Lancer Evo, pe care echipa le-a folosit in majoritatea sezoanelor pentru toti pilotii. Bogdan Marisca si Constantin Aur vor pilota modele Evo 9, George Morar, un Evo 8 MR, in timp ce Claudiu David va intra in lupta cu masina campioana, Evo 7. ""Am incredere deplina in echipa, care m-a ajutat enorm sa ajung aici si voi face tot ce e posibil ca munca lor sa fie rasplatita de rezultate excelente"", a declarat campionul national en-titre, Bogdan Marisca. Tot in 2006, doua dintre echipajele OMV Petrom Rally Team au programate cate o participare in Campionatul Mondial pentru automobilele de productie. Reprezentand echipa OMV CEE World Rally Team,
Bogdan Marisca va pilota in iunie, in etapa din Grecia, iar Claudiu David va concura in octombrie, in etapa din Australia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.