Cosmin Olaroiu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca meciul de maine seara, din Ghencea, dintre Steaua si "Poli" Timisoara nu reprezinta pentru el o razbunare, dupa ce a fost demis de la echipa banateana. "Respect echipa, publicul si conduc
Cosmin Olaroiu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca meciul de maine seara, din Ghencea, dintre Steaua si "Poli" Timisoara nu reprezinta pentru el o razbunare, dupa ce a fost demis de la echipa banateana. "Respect echipa, publicul si conducerea tehnica ale Timisoarei, nu este o razbunare pentru mine acest meci. M-am simtit foarte bine acolo, am incercat sa fac treaba buna, acum insa sunt aici", a precizat Olaroiu, care a pregatit gruparea timisoreana in tur, fiind demis dupa meciul "Poli" - FC Farul, scor 3-2, din etapa a 12-a a Diviziei A. Olaroiu a comentat si o declaratie a patronului timisorean Marian Iancu, in care acesta spunea ca antrenorul stelist este un tehnician de locurile trei-patru. "Nu ma intereseaza ce spune Iancu. Nu poti da calificative pentru nici un antrenor din lumea asta! Mourinho era translator, de ce loc era? Un om se poate perfectiona, poate profita de anumite lucruri. Daca venea din partea unui om cu competenta necesara sa discute despre fotbal, poate m-as fi gandit, dar nu cred ca este un specialist in fotbal", a spus Olaroiu. Antrenorul Stelei a adaugat ca prea putin il intereseaza ce gandeste patronul timisorean: "Poate sa-si dea cu parerea ca spectator. Eu daca v-as explica cum se schimba bujiile la masina sau electromotorul, sau cum opereaza un doctor, as fi hazliu".
"Steaua joaca numai derby-uri"
Olaroiu a precizat ca partida cu "Poli" nu este una a orgoliilor, desi este considerata derby. "Cu FC Arges si cu FC National au fost derby-urile etapei, acum e iarasi derby, un meci greu pentru noi. Urmeaza un program incarcat, in ordine cu Timisoara, Rapid, Otelul, iar Rapid si Dinamo. Doar meciul cu Otelul nu poate fi un derby. Meciul cu Timisoara va fi disputat, spectaculos sper, este o echipa puternica, dornica de afirmare", a spus Olaroiu, care a mentionat ca orice echipa care intalneste Steaua isi doreste sa invinga. Referindu-se la faptul ca antrenorul lui "Poli", Gica Hagi, a spus ca "finul stie intotdeauna cine este nasul", aluzie la gradul de rudenie cu finantatorul Gigi Becali, Olaroiu a ras: "Este relatia lui cu Gigi, nu sunt in masura sa discut despre asta". Olaroiu a afirmat ca Timisoara are un joc curat, bine elaborat, cu jucatori capabili sa faca diferenta. "S-au intarit, iar echipa a crescut pas cu pas. Nu cred ca au mentalitate si jucatori pentru a se apara, nu cred ca vreun antrenor vine si zice: <<Sa ne aparam, sa distrugem, sa nu luam gol!>>", a adaugat Olaroiu. Antrenorul din Ghencea a subliniat ca la "Poli" sunt multi jucatori noi, care au adus un plus echipei. "Nu pot spune de un jucator anume, mi-a placut echipa cum a jucat. Oricum, Alin Stoica a inceput sa revina la forma care l-a consacrat, Plesan este un castig, la fel Simek. Si Gigel Coman este o solutie buna pentru ei", a spus Olaroiu, care a precizat ca Steaua se gandeste atat la campionat, cat si la parcursul din Cupa UEFA. "Avem sanse, trebuie sa incercam sa indeplinim ambele obiective. Nu va fi usor, dar am incredere in jucatori, in cei care au evoluat mai putin, vor veni cu dorinta de a arata ca merita sa joace la Steaua, chiar in primii 11", a spus antrenorul stelist. Acesta a adaugat ca nu s-a gandit la achizitionarea unui atacant, deoarece a venit momentul ca si ceilalti jucatori din lot sa demonstreze ca au valoare: "Si Cristea, si Oprita au facut treaba buna, acum trebuie sa revina". Olaroiu a mai declarat ca spera in recuperarea lui D. Goian, Paraschiv si Bostina pana la meciul cu "Poli" Timisoara.
Nicolita s-a pregatit normal, iar accidentarea lui Iacob este de lunga durata. Olaroiu a adaugat ca meciul cu "Poli", care se joaca inainte de partida cu Rapid din prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei UEFA, nu aduce presiune in plus. "Avem timp pana atunci sa regeneram echipa, important este sa nu mai avem accidentati. Intai vrem sa castigam duminica, apoi ne gandim la Rapid", a spus Olaroiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.