Este ceea ce urmareste si isi doreste - compatriotul nostru, pugislitul Lucian Bute, legitimat la clubul interbox din Montreal. O noua victorie, dupa 15 incheiate prin k.o., acum si in confruntarea cu sud-africanul Andre Thysee, cel care l-a inlocuit
Este ceea ce urmareste si isi doreste - compatriotul nostru, pugislitul Lucian Bute, legitimat la clubul interbox din Montreal. O noua victorie, dupa 15 incheiate prin k.o., acum si in confruntarea cu sud-africanul Andre Thysee, cel care l-a inlocuit oarecum cu cantec pe adversarul sau initial, argentianul Hector Velasco. Numai ca Velasco s-a dat accidentat la o mana (si inca la cea cu care afirma el isi pune la podea adversarii). Mister k.o. a primit fara nici o emotie schimbarea adversarului sau, chiar daca Thysse nu este un pugilist oarecare. E drept a fost invins anterior atat de Markus Beyer (la puncte) si de Mikkel Kessler (prin k.o., in runda a 11-a), dar invingatorii sai sunt doi campioni mondiali. Interesant ca meciul de la Montreal a fost programat chiar in ziua de nastere a lui Thysse, care a si tinut sa declare, dupa scenarii specifice boxerilor: "De ziua mea imi voi face cadou centura WBC Continental pe care Bute o pune la bataie...". La randu-i Lucica a declarat: "In ring i-am pregatit chiar de ziua lui un cadou exploziv"! Aceasta, apropo de croseele si upercuturile lui Bute, care lasa impresia ca sunt adevarate bombe in plina evolutie. La ora cand lecturati aceste randuri meciul a si avut loc, datorita fusului orar: ora 22.00, vineri la Montreal, este ora 05.00, sambata la Bucuresti. Sa speram ca pugilistul nostru s-a tinut de cuvant. In aceeasi gala au mai urcat in ring alti doi pugilisti romani, Adrian Diaconu si Jo-Jo-Dan. Adrian, cu 13 victorii prin k.o. (din 20 de meciuri), Jo-Jo-Dan, cu 7 k.o. din 12 meciuri.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.