Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui, spera ca echipa sa va reusi sa obtina victoria in partida din deplasare cu CFR Cluj. "Am la dispozitie tot lotul de jucatori, insa inca nu m-am decis care vor fi titulari. Este un meci greu, la fel ca toate ce
Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui, spera ca echipa sa va reusi sa obtina victoria in partida din deplasare cu CFR Cluj. "Am la dispozitie tot lotul de jucatori, insa inca nu m-am decis care vor fi titulari. Este un meci greu, la fel ca toate celelalte din acest campionat, insa noi mergem la victorie", a mentionat "Puriul". Cu patru atacanti cu experienta, Val. Badea, Bukvic, Mihalcea si Cursaru, FC Vaslui vrea sa dea lovitura si sa recupereze punctele pierdute in tur (atunci, moldovenii, antrenati de Basarab Panduru, au pierdut pe teren propriu, scor 0-3). "Nu trebuie sa le dam trei goluri. Important este sa inscriem unul si sa plecam cu trei puncte", a declarat atacantul Val. Badea. De cealalta parte, Iuliu Muresan, presedintele executiv al lui CFR Cluj, crede ca echipa sa, in ciuda rezultatelor slabe de pana acum, nu a intrat in criza. "Au fost simple accidente in primele doua etape. La meciul cu Sportul am avut foarte multe ocazii, dar am ratat mult. La Petrosani am avut parte si de un arbitraj care ne-a fost potrivnic. Sunt sigur ca vom obtine rezultate care sa ne permita atacarea unui loc de Cupa UEFA", a spus Muresan.
Oficialul lui CFR a declarat ca daca nu se va obtine o victorie cu FC Vaslui, atunci se vor trece la sanctiuni impotriva jucatorilor. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.