Targul de discount "Kilipirim - carte, muzica & film", aflat la editia a doua, se va desfasura in perioada 24 martie - 2 aprilie, la Sala Dalles, oferind peste 35.000 de titluri. Conceptul targului de discount-uri a aparut odata cu necesitatea tuturo
Targul de discount "Kilipirim - carte, muzica & film", aflat la editia a doua, se va desfasura in perioada 24 martie - 2 aprilie, la Sala Dalles, oferind peste 35.000 de titluri. Conceptul targului de discount-uri a aparut odata cu necesitatea tuturor editorilor, distribuitorilor si producatorilor din domeniile carte si produse audio-video de a participa la un eveniment care favorizeaza dinamica vanzarilor prin accesul nemijlocit al publicului larg si al specialistilor la produse. Vizitatorii targului Kilipirim vor putea cumpara carti si produse audio-video cu discount de minimum 30% din pretul de piata. Aceasta forma de comert este in plina expansiune in alte tari. Targul de la Dalles este organizat de X PO NOI, in parteneriat cu Asociatia "Cantar de Carte".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.