Gica Hagi, antrenorul lui "Poli", a sustinut ieri o conferinta de presa, inainte de meciul cu Steaua, gasind si o replica pentru finantatorul Stelei, Gigi Becali, caruia ii este nas. "Finul stie intotdeauna cine este nasul!", a glumit "Regele", dupa
Gica Hagi, antrenorul lui "Poli", a sustinut ieri o conferinta de presa, inainte de meciul cu Steaua, gasind si o replica pentru finantatorul Stelei, Gigi Becali, caruia ii este nas. "Finul stie intotdeauna cine este nasul!", a glumit "Regele", dupa care a trecut la lucruri serioase. "Meciul cu Steaua este unul contra unui adversar despre care nu mai are rost sa spun cat de bun este. Steaua este o formatie greu de batut pe terenul ei. Este o trupa matura, cu experienta. Vom incerca sa dam ce avem mai bun din noi. Atmosfera este buna, exista optimism datorita inceputului excelent de retur", a spus Hagi, care se asteapta la un spectacol fotbalistic. "Sper ca in acest spectacol protagonisti sa fim noi. Din punctul meu de vedere, nu avem nici o presiune. Mergem optimisti, cu incredere ca putem obtine un rezultat pozitiv. Acest meci face parte din procesul nostru de constructie si formare si, din acest punct de vedere, este un test foarte bun", a mai spus antrenorul banatenilor. In privinta adversarului, Hagi a spus: "De Steaua nu trebuie sa iti fie frica, ci sa o respecti. Dar nu prea mult, fiindca atunci dai in cealalta parte. Intalnim, cum am spus, o echipa matura, cu un lot valoros, construit in 3-4 ani. Dar si noi avem atuurile noastre: avem un lot bun, cu multe alternative. Acum suntem pe un drum bun, dar inca suntem la inceput. Sper sa continuam acest drum cu o evolutie buna si cu un rezultat pe masura". Singurii jucatori cu probleme din lot sunt Mansour si M. Constantinescu. Primul a acuzat o mai veche pubalgie, in timp ce al doilea a avut ceva dureri la genunchiul stang. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.