Bacau - Otelul / Victorie de 6 puncte Suporterii bacauani au cerut dupa meci demisia antrenorului Cristi Popovici, care nu-si putea explica esecul de proportii. ""Am jucat lamentabil in fata unei echipe cu determinare si cu valoare mai mare decat

Bacau - Otelul / Victorie de 6 puncte
Suporterii bacauani au cerut dupa meci demisia antrenorului Cristi Popovici, care nu-si putea explica esecul de proportii. ""Am jucat lamentabil in fata unei echipe cu determinare si cu valoare mai mare decat a noastra"", a spus Popovici. ""Victoria din meciul cu FCM Bacau este una de sase puncte"", a spus si directorul general al oaspetilor, Marius Stan. Golul al doilea, reusit de Tanase, a fost precedat de un hent evident.
CFR Cluj - Vaslui / Gura de oxigen pentru ardeleni
Dupa un start dezamagitor in acest retur, CFR Cluj s-a mai echilibrat putin ieri, cand elevii lui Dorinel Munteanu au invins pe teren propriu pe FC Vaslui, cu 1-0, gratie reusitei lui Roszel. Ardelenii nu au fost insa scutiti de emotii, acestia fiind nevoiti sa tremure serios pentru prima victorie de la reluarea campionatului, mai ales ca oaspetii au ratat cateva ocazii importante. Fundasul clujean Panin a fost eliminat in prelungiri, pentru tragere de timp.
Gloria - FC Arges / Gloria, mai tare decat Steaua si Rapid
Formatia lui Ioan Ovidiu Sabau si-a asigurat sambata trei puncte in meciul cu FC Arges, bistritenii invingand formatia care nu a putut fi depasita in acest retur de Steaua si Rapid. Meciul a fost insa extrem de slab, ocaziile la cele doua porti putand fi numarate pe degete. ""Este o victorie importanta pentru noi, mai ales ca am intalnit o echipa recunoscuta pentru faptul ca este greu de invins."" a spus Ioan Sabau.

ETAPA 18


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.