Antrenorul echipei Dinamo, Ion Marin, asteapta din partea fotbalistilor sai o victorie in partida de astazi cu Farul Constanta. Tehnicianul "cainilor rosii", care implineste chiar azi 51 de ani, e convins ca elevii sai vor face tot posibilul pentru a
Antrenorul echipei Dinamo, Ion Marin, asteapta din partea fotbalistilor sai o victorie in partida de astazi cu Farul Constanta. Tehnicianul "cainilor rosii", care implineste chiar azi 51 de ani, e convins ca elevii sai vor face tot posibilul pentru a-i face drept cadou un succes in fata Farului. "Ne aflam in fata unei partide foarte importante.
Daca la Targu Jiu am dat dovada de o alta atitudine, la Constanta sper ca jucatorii nostri sa asigure o posesie a balonului printr-o circulatie care sa dezechilibreze adversarul si, in felul acesta, sa avem mai multe ocazii de a marca", a mai precizat Ion Marin.
Totodata, antrenorul formatiei din soseaua Stefan cel Mare sustine ca este deranjat de atacurile din ultima vreme ale rivalilor din Ghencea. "Cred ca este deja prea mult. Eu inteleg ca Dinamo este o grupare puternica si, indiferent de situatia in care se afla, ramane periculoasa pentru rivali. E normal ca adversarii sa se teama de noi, dar de aici si pana la a inventa tot felul de jigniri si de acuze este un drum lung", a mentionat "principalul" dinamovistilor.
La randul sau, mijlocasul Dan Alexa a declarat in legatura cu jocul de astazi de la Constanta ca "Farul este o echipa foarte buna, cu individualitati certe, care joaca de foarte mult timp impreuna. Ne asteapta un meci foarte dificil si pentru noi este important sa continuam sirul victoriilor inceput la Targu Jiu".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.