Trupa punk americana, a ajuns binecunoscuta amatorilor de gen ""crescand"" pe langa celebrii Green Day si asigurandu-le acestora deschiderea, la turneul mondial 2004-2005. Desi cel mai recent album My Chemical Romance (""These Cheers For Sweet Re
Trupa punk americana, a ajuns binecunoscuta amatorilor de gen ""crescand"" pe langa celebrii Green Day si asigurandu-le acestora deschiderea, la turneul mondial 2004-2005.

Desi cel mai recent album My Chemical Romance (""These Cheers For Sweet Revenge"") a avut un mare success, baietii au inceput sa se pregateasca pentru urmatorul. Intitulat (provizoriu) ""The Rise And Fall Of My Chemical Romance"", noul disc va fi produs de Rob Cavallo (Green Day ). Grupul a hotarat sa inceapa lucrul la noile piese din aprilie, pana vor fi gata sa intre in studio, la inregistrari. Despre noul disc, prevazut pentru sfarsitul lui 2006, Cavallo a spus enigmatic: ""Ar putea fi un album-concept si ar mai fi multe de spus dar e prea devremea€¦""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.