Solista trupei Class Anca Badiu (foto) colectioneaza tablouri: ""Am pictura moderna, abstracta si Pop-Art, in total sunt 16. Patru dintre ele le-am cumparat din Milano, doua din Miami, restul fiind achizitionate din Bucuresti, de la diverse expoz
Solista trupei Class Anca Badiu (foto) colectioneaza tablouri: ""Am pictura moderna, abstracta si Pop-Art, in total sunt 16.

Patru dintre ele le-am cumparat din Milano, doua din Miami, restul fiind achizitionate din Bucuresti, de la diverse expozitii"". Anca le indrageste pe toate, insa preferatul sau este un tablou mare, ""incrustat"" cu bucati foarte fine din argint, realizat de Costin Craioveanu, sotul Mihaelei Cernea, colega ei de scena.
Dar, ca sa revenim la muzica, membrii trupei Class vor filma, zilele acestea, videoclipul ""Ce pot sa fac"", in regia lui Dragos Buliga. Filmarile vor avea loc in doua locatii: in parc, daca vremea le va permite, si intr-o vila din Bucuresti: ""Piesa am testat-o in spectacole, iar fanii nostri au indragit-o pe loc"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.