In copilarie, Silvia Launeanu, din trupa De la Vegas, fusese poreclita ""Batausa"". Da, chiar asa. Mai mult, are si semne de ""buna purtare"": ""Cicatricea de la spranceana dreapta provine de la doua incaierari. Prima data m-a lovit un pusti cu u
In copilarie, Silvia Launeanu, din trupa De la Vegas, fusese poreclita ""Batausa"".

Da, chiar asa. Mai mult, are si semne de ""buna purtare"": ""Cicatricea de la spranceana dreapta provine de la doua incaierari. Prima data m-a lovit un pusti cu un par, chiar in fata blocului din Timisoara, unde locuiam. A fost nevoie de patru copci. La scurta vreme, un alt coleg m-a ranit cu o carte groasa, culmea, in acelasi loc. Si de data asta am avut nevoie de copci. Cand ziceam si eu ca am scapat, mi-a venit sa ma joc pe parchetul din casa, caci imi placea cum aluneca. M-am mai oprit intr-un cuier. S-a lasat din nou cu vizita la doctor. Alte copci, alte chinuri"".
Silvia povesteste cum facea pe avocata colegilor umiliti de smecherasi: ""Aveam un tupeu fantastic. Nu suportam sa asist la astfel de scene si saream la bataie. Ma stiau toti de frica. Daca vedeam ca nu rezolv cu vorba buna, dadeam cu pumnul. Chiar si fetele ma ocoleau. Si cu ele s-a lasat cu paruiala. Acum m-am maturizat"". (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.