Barbatul... Cine poate sa-mi defineasca aceasta specie umana? Va rog, incercati, nu va sfiiti! Oare contradictia barbat ideal - ""boul"" de acasa va este cunoscuta? Pai sa o luam catinel cu inceputul. Este un vis ce se vrea realitate... t
Barbatul... Cine poate sa-mi defineasca aceasta specie umana? Va rog, incercati, nu va sfiiti!

Oare contradictia barbat ideal - ""boul"" de acasa va este cunoscuta? Pai sa o luam catinel cu inceputul. Este un vis ce se vrea realitate... tandru, zvelt, grijului, frumos, fidel si pe deasupra are si un cont frumos in banca. Oare visul sa fie vis? Nu, categoric NU. Ca o fetita curajoasa iti zici sa-ncerci. La inceput este copia fidela a visului, dar treptat devine un pic mai altfel. Sa incercam a defini acest ""altfel"". Poate ca este mai putin zvelt, un pic mai neatent, uneori chiar mai putin gingas... ca doar el are ""puterea"" in casa si in societate! Dar totusi sa fim serioase: el stie sa schimbe becul din debara, sau sa va repare masina din anul 1900 toamna, si poate ca de sarbatori se chinuie sa fie Romeo si sa va sopteasca bland la ureche un ""te iubesc"" duios, deci nu este chiar atat de rau. (Anca Ardeleanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.