Giulestenii vor avea maine seara ultimul examen dinaintea confruntarii europene cu Stea-ua, meciul cu FC Natio-nal, egala ros-albastrilor in ultima etapa. Calificati in sferturile de finala ale Cupei UEFA si cu un pas in finala Cupei Romaniei, e

Giulestenii vor avea maine seara ultimul examen dinaintea confruntarii europene cu Stea-ua, meciul cu FC Natio-nal, egala ros-albastrilor in ultima etapa.

Calificati in sferturile de finala ale Cupei UEFA si cu un pas in finala Cupei Romaniei, elevii lui Ravan Lucescu spun ca nu au renuntat la ideea de a castiga campionatul. Dupa un inceput de retur cu doua rezultate de egalitate, 1-1 cu FC Vaslui si cu FC Arges, rapidistii spera sa sparga gheata in etapa a 18-a. O victorie in derbiul bucurestean cu FC National i-ar apropia de Steaua si de Poli Timisoara, care se lupta in meci direct in aceasta etapa.
LUPTA. Jucatorii sunt de acord cu patronul George Copos, care declara dupa meciul cu Petrolul ca Rapid nu a renuntat la lupta pentru titlu. ""Mai sunt destule etape, se mai pot intampla multe. Lupta pentru titlu nu este incheiata pentru noi. Ne vom da viata pentru fiecare trei puncte puse in joc"", a declarat atacantul Daniel Niculae, care a comentat si faptul ca giulestenii vor disputa un numar record de meciuri in acest sezon: ""Avem nevoie de odihna. Cred ca de cand eram copil nu m-am mai culcat la ora 9 seara"". ""Depinde foarte mult de arbitraj. Am spus si la meciul cu Steaua ca au fost multe greseli involuntare provocate de presiunea pusa asupra arbitrilor. Cred ca in Giulesti nu va fi aceasta presiune si atunci va fi un meci frumos"", a spus Constantin Iacov, presedintele CA al FC National.
REVENIRE. Emil Dica a suferit o entorsa la glezna in meciul tur cu Hamburg, care a recidivat in retur, avand nevoie de cateva zile de pauza, motiv pentru care a lipsit in meciul cu Petrolul. Dica si-a reluat joi antrenamentele normale si poate fi folosit maine.

BANI PENTRU GREAVU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.