Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si predecesorul sau Adrian Nastase au discutat ieri ""procedurile de preluare a mandatului"". Potrivit unui comunicat al Camerei, Olteanu a luat act de faptul ca Adrian Nastase ""nu a lasat in luc
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si predecesorul sau Adrian Nastase au discutat ieri ""procedurile de preluare a mandatului"".

Potrivit unui comunicat al Camerei, Olteanu a luat act de faptul ca Adrian Nastase ""nu a lasat in lucru chestiuni de natura administrativa, financiara si legislativa"", toate acestea fiind finalizate inainte de incheierea mandatului. Nastase va prezenta plenului Camerei ""raportul justificativ asupra utilizarii fondului presedintelui"" pe anul 2005. Comunicatul precizeaza ca Regulamentul Camerei Deputatilor nu contine prevederi referitoare la protocolul de predare-primire a mandatului. Adrian Nastase a demisionat de la conducerea Camerei in urma cu o saptamana, iar Bogdan Olteanu a fost ales la presedintia acestui for la inceputul acestei saptamani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.