Liderul la zi al Diviziei A va incerca in aceasta seara, de la ora 20:30, sa-si mentina avansul in fruntea clasamentului si sa se revanseze pentru infrangerea cu 0-1 din tur. MOMENT. Ion Marin se va afla fata in fata cu echipa care a ocupat un loc
Liderul la zi al Diviziei A va incerca in aceasta seara, de la ora 20:30, sa-si mentina avansul in fruntea clasamentului si sa se revanseze pentru infrangerea cu 0-1 din tur.
MOMENT. Ion Marin se va afla fata in fata cu echipa care a ocupat un loc foarte important in cariera sa de antrenor. Tehnicianul care va implini chiar azi 51 de ani a declarat deja ca victoria din meciul de la Constanta ar fi cel mai potrivit cadou din partea fotbalistilor sai. ""Sunt convins ca jucatorii vor face tot ce depinde de ei pentru a pleca de la Constanta cu toate cele trei puncte"", a declarat Ion Marin. Mai mult, antrenorul ""cainilor"" isi va infrunta astazi si propriile creatii din actuala echipa a Farului. Doua dintre vedetele pe care mizeaza acum constantenii, fundasul stanga Cosmin Pascovici si mijlocasul ofensiv Dinu Todoran au fost ""descoperite"" chiar de catre Ion Marin in primul ""11"" al gruparii de pe Litoral.
AMBITIE. Aflat la inceputul acestei saptamani in conflict cu antrenorul Momcilo Vukotici, atacantul Farului, Mihai Gurita a fost iertat de tehnicianul sarb si a decla-rat ca asteapta cu mare ambitie meciul cu Dinamo. ""Mereu am facut partide bune impotriva dinamovistilor, dar poate ca acum a venit vremea sa si marchez in poarta lor. Suntem concentrati si speram sa ramanem nasii lui Dinamo."" Capitanul Farului, stoperul Ion Barbu, este optimist: ""I-am batut si in tur, chiar in «Groapa», cu 1-0, si cred ca acum ii vom invinge cu 2-0"". Antrenorul Vukotici e mai rezervat: ""Stiu ca meciul cu Dinamo este foarte important, dar din cauza jocului de Cupa am avut foarte putin timp la
dispozitie sa il pregatim"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.