Consiliul Concurentei asteapta raspunsul Comisiei Europene privind Politica in domeniul ajutoarelor de stat: 2006-2013, elaborata de Guvernul Romaniei cu sprijinul Concurentei. PROGRAM. Documentul cuprinde prioritatile Romaniei in procesul de acorda
Consiliul Concurentei asteapta raspunsul Comisiei Europene privind Politica in domeniul ajutoarelor de stat: 2006-2013, elaborata de Guvernul Romaniei cu sprijinul Concurentei.
PROGRAM. Documentul cuprinde prioritatile Romaniei in procesul de acordare a ajutoarelor de stat in aceasta perioada. O parte dintre acestea rezulta din Planul National de Dezvoltare. Potrivit presedintelui Consiliului Concurentei, Mihai Berinde, ""Politica"" prevede sustinerea exclusiv din bugetul statului a unor activitati care sunt necesare pentru dezvoltarea industriala a Romaniei. Documentul prezinta criteriile de eligibilitate pentru fiecare tip de ajutor de stat posibil. (Adrian Mihai)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.