Marti si miercuri s-au reunit la Hotel Hilton cele mai puternice branduri de moda, in cadrul primei editii a show-ului Glamour&Style. Miercuri seara s-a incheiat acest show la care au fost prezentate cele mai noi creatii ale caselor de mo

Marti si miercuri s-au reunit la Hotel Hilton cele mai puternice branduri de moda, in cadrul primei editii a show-ului Glamour&Style.

Miercuri seara s-a incheiat acest show la care au fost prezentate cele mai noi creatii ale caselor de moda Pal Zileri, La Perla si Exquist, Itierre, Wilhelmina Arz accesorizata de Optiplaza, Cristian Samfira &Bata si Alb si Negru.

PERECHI CELEBRE. Ca la orice eveniment monden, nu au lipsit vedetele. Pe post de spectatori, fireste. Oana Zavoranu si Pepe si-au facut aparitia cu zambetul marca VIP la purtator. Au intrat rapid in sala, dar n-au stat locului o clipa. Ba vorbeau intre ei, ba o bombardau cu SMS-uri pe Oana Roman, aflata pe un alt rand. Adriana Nicolae, fosta nevasta a lui Florin Piersic Jr, n-a stiut ce sa le raspunda ziaristilor privind faptul ca acesta va deveni tata. A precizat doar ca nu-i treaba ei sa faca comentarii pe aceasta tema. Deh, ce a fost a fost! Un alt cuplu asaltat de ziaristi a fost Dan Sucu si Diana Lascarescu. Desi nu mai are talia de viespe de odinioara, avand in vedere ca este insarcinata, Diana, stirista postului TVR 2, a purtat o rochie de seara foarte eleganta, din voal.
MATERIALE RACOROASE. Pentru Cristina Teodorescu a venit deja vara, caci altfel nu ne explicam de ce s-a imbracat in alb. Dar, haideti sa va spunem si ce se poarta in sezonul primavara-vara. Culorile propuse sunt: corai, vernil, bej, indigo si roz. Puteti incerca insa si rosu sau portocaliu. Tinutele de zi sunt in general lejere, din materiale racoroase. Glamour&Style a dat tonul revolutiei atat in moda cat si la nivel de hairstyling si make-up. La 19 si 20 septembrie este programata cea de-a doua editie.

Oana si Pepe, un cuplu agitat


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.