Antrenorul Sorin Cartu crede ca in decizia FRF, care a hotarat ca pitestenii sa joace un meci de pe teren propriu cu portile inchise, sunt implicati si conducatorii lui CFR Cluj. CONSPIRATIE. La 1 aprilie, FC Arges va juca impotriva formatiei antre

Antrenorul Sorin Cartu crede ca in decizia FRF, care a hotarat ca pitestenii sa joace un meci de pe teren propriu cu portile inchise, sunt implicati si conducatorii lui CFR Cluj.
CONSPIRATIE. La 1 aprilie, FC Arges va juca impotriva formatiei antrenate de Dorinel Munteanu cu tribunele goale. ""Am cateva sentimente de frustrare amestecate cu indignare fata de decizia de a juca fara spectatori. Vad in acest caz o tenta a CFR-ului, un club cu care in ultimul timp ne cam ciocnim... E o decizie dura, pentru ca nu s-a intamplat nici un eveniment dur"", a declarat Sorin Cartu. Chiar si in aceste conditii, echipa din Trivale tot va avea parte de sprijinul suporterilor la meciul programat in prima zi din aprilie. In spatele uneia dintre porti se afla o livada cu pruni de unde se poate viziona foarte bine orice partida de fotbal care se disputa pe stadionul din Mioveni. ""La meciul cu Rapid au intrat vreo 500 de insi, cu CFR mai intra 500, o umplem de bani pe boieroaica asta care are livada"", a spus tehnicianul. La partida de duminica trecuta, impotriva giulestenilor, taxa de intrare a fost de 5 RON, vizibilitatea fiind mult mai buna decat in tribune.

REMEMBER


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.