Ce ne-a atras atentia la Branzas? Pai in primul rand numele, apoi sigla, care semnifica un embrion, portofoliu, modul de prezentare si faptul ca sunt ardeleni. Niste ardeleni care nu se misca deloc incet. Despre consultanta de marca si design int
Ce ne-a atras atentia la Branzas? Pai in primul rand numele, apoi sigla, care semnifica un embrion, portofoliu, modul de prezentare si faptul ca sunt ardeleni. Niste ardeleni care nu se misca deloc incet. Despre consultanta de marca si design intr-un interviu cu Bogdan Branzas, Directorul companiei.


Jurnalul National: Domnule Branzas v-ati lansat compania in anul 1995 in Cluj, pozitionandu-va ca firma de design. Primul proiect important pe care l-ati desfasurat pe partea de brnding a fost pentru berea Ursus, proiect ce v-a adus in anul 1998 ""Premiul pentru Eficienta Designului"", oferit de Fundatia Romana de Design. Credeti ca acest proiect a fost rampa de lansare a companiei? Cu alte cuvinte, succesul acestui proces de branding v-a adus notorietatea ?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.