Moldova va gazdui astazi doua dueluri incendiare, care vor opune patru dintre echipele implicate in lupta dura pentru evitarea retrogradarii. POLI IASI - PANDURII. Stadionul ""Grigore Alexandrescu"" va gazdui o partida in care echipa vizitatoare
Moldova va gazdui astazi doua dueluri incendiare, care vor opune patru dintre echipele implicate in lupta dura pentru evitarea retrogradarii.

POLI IASI - PANDURII. Stadionul ""Grigore Alexandrescu"" va gazdui o partida in care echipa vizitatoare nu mai are voie sa faca prea multi pasi gresiti. Cu 13 puncte si - 14 in clasamentul adevarului, trupa lui Viorel Hizo va incerca sa obtina primele puncte din acest an. Presedintele iesean, Sorin Boca, a spus ieri ca partida este in pericol de a fi amanata din cauza ploilor. Meciul va incepe la ora 15:30, va fi transmis in direct pe Telesport si va fi arbitrat de o brigada compusa din Augustus Constantin, la centru, ajutat de asistentii Octavian Sovre si Dorin Mudura.
FCM BACAU - OTELUL. Colege de clasament, cu cate 13 puncte, cele doua echipe vor pune in scena un duel pe viata si pe moarte. ""Este ca si finala campionatului pentru noi. Nu e loc de sentimentalisme, vreau sa castig. I-am mai retrogradat o data, cu Farul, de au platit un milion de dolari"", a prefatat confruntarea antrenorul Otelului, Petre Grigoras, care este originar chiar din Bacau. Partida este programata de la ora 20:00, va fi transmisa de National TV si arbitrata de brigada Cristi Balaj - Traian Marchis si Eduard Ungureanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.