Antrenorul Ion Marin este optimist inaintea meciului pe care echipa sa il va sustine maine la Constanta, impotriva Farului. Tehnicianul, care va implini chiar in ziua meciului 51 de ani, spera ca elevii sai sa-i daruiasca cele trei puncte puse i

Antrenorul Ion Marin este optimist inaintea meciului pe care echipa sa il va sustine maine la Constanta, impotriva Farului.

Tehnicianul, care va implini chiar in ziua meciului 51 de ani, spera ca elevii sai sa-i daruiasca cele trei puncte puse in joc. ""Astept de la echipa sa imi faca un frumos cadou de ziua mea. Daca la Targu-Jiu am dat dovada de o alta atitudine, la Constanta sper ca jucatorii nostri sa asigure o posesie a balonului printr-o circulatie care sa dezechilibreze adversarul si, in felul acesta, sa avem mai multe ocazii de a marca"", a spus Ion Marin, sugerand apoi ca va renunta la spectacol in favoarea rezultatului: ""Dinamo a avut un stil combinativ, ofensiv si facea spectacol. Noi vrem un joc care sa ne aduca un castig. Cu scuzele de rigoare, o sa vizam rezultatele"".
CONFLICT. Sapaliga a comentat si acuzele aduse de conducerea Stelei la adresa lui Dinamo dupa meciul cu FC National: ""Eu cred ca este deja mult prea mult. E normal ca adversarii nostri sa se teama de noi, dar nu pana la a inventa fel si fel de jigniri, de acuze, care nu sunt fondate"".

ANALIZA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.