La 31 martie, baietii de la Phoenix vor sustine un megaconcert in Timisoara, la Sala Olimpia. Cantarea se va tine in formula: Nicu Covaci, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan ""Tandarica"", Mani Neumann, Cristi Gram si Ionut Contras. Si, pe
La 31 martie, baietii de la Phoenix vor sustine un megaconcert in Timisoara, la Sala Olimpia. Cantarea se va tine in formula: Nicu Covaci, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan ""Tandarica"", Mani Neumann, Cristi Gram si Ionut Contras.

Si, pentru ca Timisoara este orasul natal al trupei, Nicu Covaci s-a gandit ca, pe langa bucuria revederii cu fanii de aici, sa ofere un cadou tuturor celor care vor veni la concert. Astfel, cei care vor cumpara bilet la spectacol vor primi cadou albumul ""Baba Novak"". Pretul unui bilet este de numai 300.000 de lei vechi. Avand in vedere ca Sala Olimpia are o capacitate de peste 2.000 de locuri, Phoenix-ii s-au pregatit sa puna la bataie in jur de 2.500 de albume.
INITIATIVA. Ionut Contras ne-a declarat ca aceasta initiativa nu va fi singulara. ""Vrem ca la toate marile concerte din Romania sa le dam tuturor celor care cumpatra bilet un CD personalizat. Nicu a tinut ca timisorenilor sa le daruim albumul «Baba Novak». La urmatoarele concerte vom face alte CD-uri personalizate"". Din pacate, desi Timisoara este orasul de suflet al celor din Phoenix, trupa a fost solicitata sa cante in acest oras de foarte putine ori. Dar, spun baietii, de fiecare data cand au ocazia sa concerteze in Timisoara, o fac cu placere.
TURNEU. A doua zi dupa cantarea din orasul de pe Bega, adica la 1 aprilie, Phoe-nix va concerta la Petrosani. Chiar daca este ziua pacalelilor, baietii ne-au asigurat ca nu este vorba de o gluma si ca, de la ora 19:30, vor fi pe scena Casei de Cultura Petrosani. Vor mai urma cantari la 20 mai, la Ploiesti, in cadrul festivalului ""Motorrock3"", la 26 mai la Satu Mare, la Zilele Orasului. Din vara, baietii vor porni prin tara pentru un megaturneu de promovare a albumului ""Baba Novak"". Acesta va cuprinde 20 de orase.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.