Deputatii si senatorii au validat ieri in sedinta comuna componenta Colegiului CNSAS cu 277 de voturi ""pentru"" si patru ""impotriva"". Cei care vor forma noul Colegiu sunt: Dragos Petrescu (Presedintie), Ticu Dumitrescu (Guvern), Cornel Turianu
Deputatii si senatorii au validat ieri in sedinta comuna componenta Colegiului CNSAS cu 277 de voturi ""pentru"" si patru ""impotriva"".

Cei care vor forma noul Colegiu sunt: Dragos Petrescu (Presedintie), Ticu Dumitrescu (Guvern), Cornel Turianu si Dan Lazea (PD), Claudiu Secasiu si Mircea Dinescu (PNL), Florian Chiritescu, Cazemir Ionescu si Laurentiu Tanase (PSD), Constantin Buchet (PRM) si Ladislau Csendes (UDMR).
Desi validati, membrii Colegiului nu au scapat de critici. ""Un om la 78 de ani nu mai poate conduce bicicleta, daramite Romania sau CNSAS"", a spus deputatul PRM Mircea Costache, acuzandu-l totodata pe Ticu Dumitrescu ca ""isi turna colegii"" si ca e un personaj ""vetust, ridicol, anacronic"". ""Daca doriti modernizarea Romaniei cu astfel de fosile, sa fiti sanatosi!"", a incheiat Costache. Si deputatul PRM Ilie Merce a avut o problema: CV-ul lui Ticu nu e ""in regula"". ""Suntem la limita ridicolului. Ticu, presedintele Asociatiei fostilor detinuti politici, sa vina sa-si prezinte CV-ul in fata unor ofiteri de Securitate care au ajuns in Parlament? Rusine!"", a dat replica liberalul Ioan Ghise. (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.