Nici mai mult nici mai putin decat 20 de personalitati vor fi prezente, vineri seara, la Antena 1, in platoul emisiunii ""Chef de primavara"", incepand cu ora 20:30. Mihaela Radulescu va prezenta show-ul, in care patru echipe formate din cate

Nici mai mult nici mai putin decat 20 de personalitati vor fi prezente, vineri seara, la Antena 1, in platoul emisiunii ""Chef de primavara"", incepand cu ora 20:30.

Mihaela Radulescu va prezenta show-ul, in care patru echipe formate din cate trei vedete, intr-o forma de zile mari, vor dansa, canta si glumi, iar eforturile lor de a-si plasa grupul pe primul loc vor fi apreciate de un juriu format din politicieni, prezidat de Corneliu Vadim Tudor.
ATMOSFERA. Pentru cineva care ar fi venit pentru prima oara la o filmare, atmosfera dinainte de inceperea show-ului ""Chef de primavara"" l-ar fi naucit de-a dreptul: femei frumoase, in costume sumare de scena, repetau pasii de dans pe holuri, aglomeratie de vedete stralucitoare, public curios sa vada cum arata in realitate cei pe care ii privisera doar ""pe sticla"", un tanar ""travestit"" care se agita de colo-colo cu o chiuveta in mana, iar un altul, mai negricios, tinea de mana o tanara corpolenta, imbracata de parca tocmai s-ar fi pregatit sa intre sa danseze in ""Lacul lebedelor"", versiune pusa in scena, insa, pentru balerine XXL. Oana Zavoranu atragea, de asemenea, o multime de priviri, in mare parte si datorita faptului ca toti cei care faceau parte din public o vazusera pana atunci doar la alte canale de televiziune.
OANA SE MARITA? Negriciosul si balerina, dupa cum vor descoperi telespectatorii, sunt Fanica Bainica si Oliveta Stereo, veniti la Antena 1 in dorinta de a obtine si confirmarea juriului de aici ca sunt un cuplu imbatabil de prezentatori. Cum nimeni, se pare, nu este impresionat de eforturile celor doi, Mihaela Radulescu ii va da afara din platou, cu ajutorul musculosului Liviu de LA. Juriul, format din politicienii Roberta Anastase, Ludovic Orban, Olguta Vasilescu si generalul Chelaru si-au luat in serios noua misiune, aceea de a da puncte celor patru echipe.
Cat despre concurenti, nu trebuie decat sa mentionam din cine au fost formate echipele, pentru ca telespectatorii sa inteleaga ca atmosfera a fost incendiara in sala si ca buna dispozitie l-a molipsit chiar si pe seful juriului. Asadar, in platou au fost prezenti Alina de la ASIA, Selena, Anca de la Laguna, Mihai Traistariu, Niculina Stoican, Anda Adam, Liviu de la LA, Sanda Ladosi, Jasmine, Oana Zavoranu, Daniela Gyorfi si Doru Todorut. Telespectatorii o vor putea auzi pe Oana spunandu-i razand lui Liviu: ""Sunt aproape maritata"". Din pacate, data cand va avea loc nunta n-a vrut sa o spuna.

NEIMPRESIONATA. Mihaela Radulescu ii va da afara din platou pe Fanica Bainica si Oliveta Stereo


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.