Finantatorul Clubului Steaua, Gigi Becali (foto), a fost ieri din nou audiat de procurorii militari pentru schimburile de terenuri facute cu Ministerul Apararii Nationale, la 2 iunie 1999. Surse judiciare ne-au precizat ca lui Gigi Becali i s-au
Finantatorul Clubului Steaua, Gigi Becali (foto), a fost ieri din nou audiat de procurorii militari pentru schimburile de terenuri facute cu Ministerul Apararii Nationale, la 2 iunie 1999.

Surse judiciare ne-au precizat ca lui Gigi Becali i s-au mai cerut unele amanunte despre tranzactiile efectuate. Totodata lui i-au fost prezentate concluziile expertizei dispuse in acest caz. Potrivit anchetatorilor, urmeaza ca in zilele urmatoare mai multi generali de armata sa-si precizeze obiectiile cu privire la concluziile expertizei.
Dupa aproape doua ore de stat de vorba cu procurorii, Gigi Becali a iesit si a spus presei: ""Sunt curat ca lacrima!"". ""Expertiza este favorabila lui Gigi Becali, s-a stabilit ca el a cumparat si vandut legal, la preturi reale. Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa primim si acasa documentele oficiale privind scoaterea lui de sub urmarire penala"", ne-a declarat ieri avocatul patronului ""Steaua"", Catalin Dancu. El nu a putut insa preciza ce se intampla cu ceilalti invinuiti din dosar. Parchetul nu a confirmat insa aceasta varianta, sustinand ca ancheta nu s-a terminat. ""Concluziile expertizei trebuie coroborate si cu alte probe. Mai sunt de audiat si reaudiat alte persoane."" Reamintim ca Gigi Becali a primit de la armata 20,9 hectare in zona Baneasa-Pipera, in schimbul unuia de 21,5 ha in satul Stefanestii de Jos, Ilfov. Diferenta de pret in favoarea lui Becali ar fi fost de aproximativ 3,3 milioane de dolari. Sectia Parchetelor Militare a inceput aceasta ancheta in august 2001.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.