Duminica seara, stadionul ""Lia Manoliu"" din Capitala va gazdui prima confruntare din acest sezon intre doua dintre pretendentele serioase la titlul de campioana, Steaua si Poli Timisoara. Cele doua echipe se cunosc foarte bine. Antrenorul Stele

Duminica seara, stadionul ""Lia Manoliu"" din Capitala va gazdui prima confruntare din acest sezon intre doua dintre pretendentele serioase la titlul de campioana, Steaua si Poli Timisoara.

Cele doua echipe se cunosc foarte bine. Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a pregatit in tur echipa banateana, iar unul dintre cei mai apreciati jucatori stelisti, mijlocasul Banel Nicolita, a fost propulsat in atentia Diviziei A chiar de Poli Timisoara.
PRUDENTA. ""Nu stiu daca poate fi un avantaj ca ii cunosc eu pe timisoreni. Au schimbat sistemul de joc si va trebui sa-i urmarim atent"", a declarat Olaroiu. Banel Nicolita adopta tot o pozitie prudenta inaintea meciului de duminica. ""Se simt urmele din meciul cu FC National si va fi greu fara Victoras Iacob, care este un jucator foarte important. Cu Poli va fi un meci foarte dificil. Au un antrenor si o echipa buna."" Investit de antrenorul Gica Hagi in postura de capitan al timisorenilor, mijlocasul Ovidiu Petre merge pe aceeasi linie. ""O sa facem tot posibilul sa scoatem un rezultat bun, cu toate ca o sa intalnim, probabil, cea mai buna echipa din campionat.""
MOTIVATIE. Unul din cei mai motivati oameni pentru acest derby este antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu. Anul trecut, Oli a fost demis de la carma lui Poli si jignit de patronul banatenilor, Marian Iancu. ""Ii multumesc pentru ce a facut la Timisoara, dar Olaroiu e un antrenor de locurile 3-4, nu poate mai mult"", declara boss-ul BKP anul trecut dupa demiterea lui Oli.

LA KIEV?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.