E clar ca Andreea Balan nu are noroc in amor. Dupa cateva relatii esuate parea ca-si gasise fericirea in bratele lui Teo. Numai ca acesta s-a mutat la Bistrita. Prima editie a show-ului Glamour&Style, organizat de Prime Road Media, Multimedia
E clar ca Andreea Balan nu are noroc in amor. Dupa cateva relatii esuate parea ca-si gasise fericirea in bratele lui Teo. Numai ca acesta
s-a mutat la Bistrita.

Prima editie a show-ului Glamour&Style, organizat de Prime Road Media, Multimedia Live Art, Hook Communication PR si New Media Agency, a inceput marti seara, la Hotel Hilton. Printre casele de moda care au prezentat noile tendinte in moda s-au numarat: Mango, Stefanel, Castro, River Woods cu Bata, Tiffosi si Lotto.
SOT SI SEF. Pentru cea din urma firma vestimentara ar fi trebuit sa defileze, pe post de manechini, si fotbalistii echipei Rapid. Au considerat insa ca e mai bine sa se odihneasca pentru meciuri. Si-au ocupat locurile in sala si cateva vedete. De pilda, Vlad Enachescu, comentatorul sportiv al TVR 1, a venit insotit de a lui nevasta, Dana. Mai nou, cei doi se intalnesc si la serviciu, Dana fiind redactor la Sectia Sport: ""Vlad este seful meu si e tare de treaba. El vrea ca fiica noastra, in varsta de un an si trei luni, sa ajunga celebra. Momentan o ducem la bazinul de inot"". N-a lipsit nici fotograful columbian Gabriel Hennessey, care a facut o fixatie pentru un medalion: ""Daca nu-l port, am numai ghinioane"". Andreea Balan a onorat si ea invitatia la eveniment. Singura: ""Teo s-a mutat la Bistrita. Am rupt logodna, caci eu nu pot locui acolo"". La un moment dat, solistei i s-a facut rau si le-a cerut organizatorilor o fiola de calciu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.