Rapitorul fiicei vrajitoarei Mercedesa a cerut, ieri, o recompensa de 200.000 de euro in schimbul eliberarii fetei, desi propunerea venita din partea familiei a fost de 10.000 de euro, in timpul negocierilor corespondentul unui post de televiziune fiind lovit de femei de etnie roma. La primele ore ale diminetii, la locuinta familiei vrajitoarei Mercedesa, din cartierul craiovean Fata Luncii, a ajuns un mesager al familiei rapitorului, care a solicitat 200.000 de euro in schimbul eliberarii Mihaelei Izvoranu, zisa Stralucirea, de 14 ani. ìVenira sa imi ceara multi bani pentru copilul meu. Eu imi vreau fata inapoi vie si nevatamata. Am ajuns la capatul puterilor si daca va fi nevoie voi taia in carne vie pentru a-mi recupera copilul. Daca fac omor ma predau la politie, dar macar imi recuperez pe Stralucirea", a declarat vrajitoarea Mercedesa. Imediat au inceput tratativele, iar timp de cateva ore cele doua familii au negociat pretul eliberarii "Stralucirii", insa fara nici un succes, familia vrajitoarei oferind doar 10.000 de euro. Afland ca in zona sunt ziaristi, mai multe femei de etnie roma si-au varsat nervii pe corespondentul unei televiziuni, lovindu-l de mai multe ori. "Nu se poate sa se intample asa ceva chiar aici, in prezenta politistilor. M-au atacat si m-au lovit fara motiv. Mi-au zis ca sunt prea indrazneata", a afirmat Loredana Chimoiu, corespondentul Antenei 1, citata de Mediafax, care a si depus o plangere impotriva agresoarelor. Seful Sectiei 2 Craiova, comisarul Constantin Tudor, a spus ca asteapta rezultatul negocierilor dintre cele doua clanuri si va interveni cu mai multe echipaje numai in cazul in care intre acestia vor exista neintelegeri si se va ajunge la scandal. Potrivit comandantului IPJ Dolj, comisar Georgel Enescu, rapirea "Stralucirii" nu este decat un circ. "Este un circ tiganesc. Nu este nici o rapire. De fapt, ei negociaza pentru casatorie asa cum e traditia la ei. Se dau in spectacol. Noi avem intocmit un dosar penal in baza reclamatiilor facute de tatal fetei. Deocamdata nu am dat de fata si de baiat daca vom reusi sa-i gasim vom pune capat acestui circ", a declarat Enescu. (B.C.G.)
200.000 de euro pentru "Stralucirea"
Rapitorul fiicei vrajitoarei Mercedesa a cerut, ieri, o recompensa de 200.000 de euro in schimbul eliberarii fetei, desi propunerea venita din partea familiei a fost de 10.000 de euro, in timpul negocierilor corespondentul unui post de televiziune fi
Sursa: Ziua
Ziua - alte stiri si articole preluate pe 9AM
Discutii asupra articolului "200.000 de euro pentru "Stralucirea"":
Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, 9AM incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.