Trei doamne (din muzica lautareasca) si toate trei (cum zice poetul) se imbraca, vorba lui Petre Roman, ca dracua€™.Viorica din Clejani, Catanga si Carmen Serban ii aduc pe creatorii de moda in pragul infarctului. Sa ne intelegem de la

Trei doamne (din muzica lautareasca) si toate trei (cum zice poetul) se imbraca, vorba lui Petre Roman, ca dracua€™.Viorica din Clejani, Catanga si Carmen Serban ii aduc pe creatorii de moda in pragul infarctului.

Sa ne intelegem de la bun inceput: nu vorbim aici despre persoanele cu pricina, ci doar despre tinutele lor. Catanga, Carmen Serban si Viorica din Clejani au voce, canta live si canta bine de sar si farfuriile-n sus pe la nunti. Canta ca niste privighetori, ca niste ciocarlii, dar in ceea ce priveste imaginea stau prost de tot. Arata ca niste paunite, care mai de care mai colorate.
COLACUL DE SALVARE. Viorica are, mai nou, emisiune la Prima TV, in locul lui Vijelie. Si a aparut pe post atat de decoltata, de parc-ar fi batut-o vantua€™ si i-a suflat partea de sus a vestimentatiei. Asta n-ar fi fost nimic, dar clejanca purta o rochie rosie, de-ti era mai mare mila. De rochie, bineinteles, care statea pe ea mai-mai sa pocneasca. Era atat de stramta, de ziceai ca-i facuta sa crape... dusmanii de ciuda. Cum spunea odata Stela Popescu, cea mai dezagreabila chestie la fete este atunci cand li se vad colaceii de pe burtica. Dar la Viorica noastra se vedea ditamai colacul, mare cat unul de salvamar, care-i inconjura soldurile. Arata de parc-ar fi fost Mihaela Tatu intr-o rochie de-a Andreei Marin. Totusi, Viorica mai are in sifoniere si rochii negre care o ""subtiaza"". Draga Viorico, scoate-le la interval! Nici sa fii slaba snur fara sani si fara tur in pantaloni nu-i bine, dar nici sa fii plinuta si sa te inghesui in haine mulate nu-i recomandat. Sa-i arunce cineva colacul de salvare! Catanga e si mai colorata la capitolul garderoba. Pana nu-si pune ea niste rochii cu volane si zorzoane, cu paiete, cu floricele sclipitoare, nu se poate. Ba-si mai pune si coroana de regina! Insa nimeni n-o intrece pe Carmen Serban, care e un monument de kitsch.
La un moment dat, manelista isi achizitionase doua rochii de vreo douazeci de milioane bucata. Pe vremea cand, cu aceasta suma, puteai sa cumperi un apartament. Culmea e ca Serban cheltuieste pe haine sume impresionante. Fara numar, fara numar... Dar tot degeaba.

DIN OBOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.