Dupa ce omul de afaceri Florian Anghelescu a fost ingropat ""crestineste"" duminica dupa-amiaza, desi toate indiciile duc spre ideea ca acesta s-a sinucis, Patriarhia Romana a dezmintit ieri ca persoanele care s-au prezentat drept preoti la slujba de
Dupa ce omul de afaceri Florian Anghelescu a fost ingropat ""crestineste"" duminica dupa-amiaza, desi toate indiciile duc spre ideea ca acesta s-a sinucis, Patriarhia Romana a dezmintit ieri ca persoanele care s-au prezentat drept preoti la slujba de inmormantare sunt clerici.
Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Bucurestilor, preotul Bogdan Ciubotaru, a declarat ca asa-zisii preoti nu au nici o legatura cu Biserica Ortodoxa Romana. Potrivit Mediafax, unul dintre acestia este un fost preot, Ion Preoteasa, care a fost exclus din cler pentru abateri repetate. SPANZURAT. Sotul fostului consilier prezidential Stana Anghelescu a fost inhumat duminica in Cimitirul ""Sfantul Ilie"" din Pipera. Cercetat pentru afacerile sale cu tutun, el a fost gasit spanzurat saptamana trecuta in subsolul vilei sale din Capitala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.