Multipla campioana olimpica, mondiala si europeana la atletism, Doina Melinte a fost jefuita la o benzinarie situata la intrarea in localitatea ilfoveana Mogosoaia de trei minori, care i-au furat geanta, in care avea aproape un miliard de lei vechi.

Fosta campioana se afla duminica seara in apropierea localitatii Mogosoaia, unde venise pentru a perfecta o tranzactie cu un teren, spun surse din Politie.
LA BENZINA. Doina Melinte a oprit la benzinaria Lukoil pentru a intreba care este drumul spre localitate. Cand a coborat din masina, in timp ce vorbea la telefon, un tanar rrom i-a cerut fostei atlete o tigara. In momentul in care femeia si-a indreptat atentia catre cel care facuse cererea, un alt minor, tot rrom, i-a smuls geanta de pe umar. Un al treilea copil i-a smuls telefonul din mana. Toti au luat-o la fuga cu bunurile sustrase. Fosta mare campioana a alergat in zadar dupa agresori, incercand sa-i prinda. La un moment dat, femeia s-a impiedicat si a cazut, minorii profitand de ragaz si facandu-se nevazuti. In urma cazaturii, fosta campioana si-a fracturat incheietura mainii, bratul fiindu-i imobilizat ieri in ghips, pentru o perioada de o luna.
UN MILIARD. In geanta pe care agresorii au reusit sa o fure de la Doina Melinte se aflau 84.700 RON, in bancnote de 500 lei, bani pe care atleta urma sa-i foloseasca pentru a achizitiona un teren. Pe langa bani, femeia mai avea in geanta carduri bancare, actele personale, cheile de la locuinta, precum si actele masinii, un Volkswagen Passat. Chiar si geanta in sine reprezenta o valoare, fiind creata de celebra casa de moda italiana ""Valentino"".
RECIDIVISTI. Surse din cadrul Politiei ne-au declarat ca, talharii au fost identificati si sunt cautati de oamenii legii. Petre Mihail, in varsta de 15, si verii Marin Florin, de 13 ani, si Marin Florin, de 15 ani, sunt din comuna Mogosoaia. Talharii, care sunt cunoscuti autoritatilor pentru desele iesiri in afara legii, provin din familii de rromi dezorganizate. Tatii a doi dintre ei sunt inchisi, in prezent, pentru diverse infractiuni.

MOGOSOAIA, POLUL HOTILOR