Eroul meciului a fost de departe atacantul Ionut Ma-zilu, autor al unui hattrick. ""Imi doresc sa iau titlul de golgheter.
Sa dau goluri este meseria mea"", a declarat tanarul international, care in prima etapa a fost suspendat. Cu reusitele de
Eroul meciului a fost de departe atacantul Ionut Ma-zilu, autor al unui hattrick. ""Imi doresc sa iau titlul de golgheter.
Sa dau goluri este meseria mea"", a declarat tanarul international, care in prima etapa a fost suspendat. Cu reusitele de sambata, el a ajuns la 13 goluri. Desi echipa sa a castigat, antrenorul Sportului, Gheorghe Multescu, a fost nemultumit de prestatia ""centralului"" Orlando Trandu. ""A fost un meci frumos impotriva unui adversar puternic si noi am reusit sa castigam, dand dovada de pragmatism. Imi pare rau, dar trebuie sa o spun, arbitrul a fost foarte confuz"", a spus Multescu. De partea cealalta, sarbul Momcilo Vukotici a comentat: ""Mi-a placut cum am jucat in prima repriza, dar in cea de-a doua am pierdut organizarea in joc si le-am dat ocazia sa fie periculosi in atac"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.