Dupa a doua victorie obtinuta in retur, Gica Hagi spune ca Poli Timisoara este pregatita pentru confruntarile din etapele urmatoare cu Steaua si cu Rapid, echipe care se vor intalni in sferturile de finala ale Cupei UEFA. ""Ne bucuram ca abordam
Dupa a doua victorie obtinuta in retur, Gica Hagi spune ca Poli Timisoara este pregatita pentru confruntarile din etapele urmatoare cu Steaua si cu Rapid, echipe care se vor intalni in sferturile de finala ale Cupei UEFA.

""Ne bucuram ca abordam urmatoarele doua meciuri cu un moral foarte bun. Vom intalni doua echipe foarte bune, care au moral, au entuziasm, au facut performanta. Sunt un exemplu pentru noi, dar si noi suntem intr-un moment foarte bun si speram sa fim mai buni decat ei"", a spus tehnicianul la finalul partidei cu FCM Bacau. In urmatoarele doua etape, Poli va intalni pe Steaua in deplasare si pe Rapid la Timisoara.
CONFIRMARE. Gica Hagi a fost multumit ca echipa sa s-a impus in primul meci jucat pe teren propriu dupa o pauza de aproape patru luni. ""Ne-am bucurat ca publicul a umplut stadionul si noi trebuia sa confirmam printr-un joc bun victoria de la Iasi. Pe final am avut 15-20 de minute in care am jucat si pentru oamenii din tribuna"", a subliniat Hagi. De partea cealalta, antrenorul Cristi Popovici a recunoscut superioritatea timisorenilor. ""Cred ca avem forta de a ne salva de la retrogradare"", a mai adaugat Popovici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.