dansator si coregraf
Varsta: 32 de ani 1996: Premiul de interpretare la Concursul International de Balet, Paris 1999: Diploma de onoare la Festivalul International One Man Show, Moscova Dansatorul Razvan Mazilu a revenit la Opera National
dansator si coregraf
Varsta: 32 de ani 1996: Premiul de interpretare la Concursul International de Balet, Paris 1999: Diploma de onoare la Festivalul International One Man Show, Moscova Dansatorul Razvan Mazilu a revenit la Opera Nationala din Bucuresti intr-un spectacol inedit de dans contemporan, pe muzica ""Simfonia fantastica"", de Hector Berlioz. Partitura este transpusa in dans de celebrul coregraf francez de origine romana, Gigi Caciuleanu. ""«Simfonia fantastica» este o creatie diferita de ceea ce se vede in mod frecvent pe scena Operei Romane, unde pot fi urmarite cu precadere spectacole clasice, de factura academica, in vreme ce Gigi Caciuleanu propune un spectacol de «teatru coregrafic», prin care se evidentiaza stilul lui"", spune Razvan Mazilu despre noua productie. ""Orice spectacol bun prilejuieste o noutate, pentru ca, de fiecare data, un artist incearca sa nu se repete, dar totusi sa ramana in esenta acelasi, sa isi afirme personalitatea in mod inconfundabil"", a mai spus balerinul. Pentru ca a fost protagonistul unui spectacol-eveniment, Jurnalul National il declara pe Razvan Mazilu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.