In familia Copos schiul are un rol aparte, fiind nu doar prilej de distractie, ci si sursa de profit. Daca George detine tot domeniul schiabil din Poiana Brasov, fratele sau, Petre, are un teleschi la Mogosa, in Maramures. Departe de agitatia de p

In familia Copos schiul are un rol aparte, fiind nu doar prilej de distractie, ci si sursa de profit. Daca George detine tot domeniul schiabil din Poiana Brasov, fratele sau, Petre, are un teleschi la Mogosa, in Maramures.

Departe de agitatia de pe Valea Prahovei, muntii din judetul Maramures sunt cautati in general de schiorii din Ardeal. La Mogosa se afla cel mai mare domeniu schiabil din partea de nord a tarii.
FAMILIE. Daca in cursul saptamanii este destul de liniste, de vineri turistii incep timid sa isi faca simtita prezenta. In statiunea maramureseana, unul dintre investitori este Petre Copos, fratele vicepremierului George Copos. Asemanarea dintre cei doi este izbitoare, doar ca patronul Rapidului este ceva mai slabut si parca un pic mai maruntel. In plus, amandoi au acelasi obicei, acela de a purta sapca atunci cand ajung pe partie. Se poate spune chiar ca cei doi schiaza la fel de bine.
COMPARATIE. Deosebirea dintre cei doi se face atunci cand vine vorba de afaceri. In vreme ce George detine tot domeniul schiabil din Poiana Brasov, Petre se plange ca are probleme cu masinile de batut zapada. ""S-a rupt o senila si am stat o saptamana sa il reparam. Acum l-am facut si trebuie sa ne apucam sa batem partia, ca s-au facut taluzuri"", spune fratele vicepremierului, care se mandreste la cei din jur cu performanta reusita de Rapid in Cupa UEFA. ""Am vrut sa ma duc si eu la Hamburg, dar nu l-am anuntat din timp si n-a avut cum sa ma ia. A fost sora mea si mi-a zis ca a avut emotii mari. Mi-a zis George sa il anunt cu doua zile inainte cand mai vreau sa merg. Oricum, parca mai frumos a fost la televizor, ca am trait bucuria printre romani, nu printre straini.""
DEPARTE. Vicepremierul George Copos detine in Poiana Brasov telegondola Postavarul Express, cea mai moderna instalatie de transport pe cablu din Romania.
Fratele patronului de la Ana Group nu a avut insa pana acum ocazia sa se foloseasca de minunatia din statiunea brasoveana din cauza programului foarte incarcat pe care il are la Mogosa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.