Lolitele show-biz-ului Andreea Balan si Andreea Antonescu au avut un succes fulminant inca inainte de clasa a VIII-a, cu melodii gen ""Nu mai sunt o fata cuminte"" sau ""Mosule, ce tanar esti"". N-au fost nici premiante la scoala, nici cuminti in afa
Lolitele show-biz-ului Andreea Balan si Andreea Antonescu au avut un succes fulminant inca inainte de clasa a VIII-a, cu melodii gen ""Nu mai sunt o fata cuminte"" sau ""Mosule, ce tanar esti"". N-au fost nici premiante la scoala, nici cuminti in afara scolii, dar au stralucit cativa ani buni, desi si-au exasperat parintii cu independenta si fitele lor.
Tatal Andreei Antonescu chiar si-a pierdut viata, in urma unui infarct provocat de nebunia fiicei. La extrema cealalta se afla premiantele: Alina Sorescu si gemenele de la Indiggo. Nici una dintre ele nu recomanda performanta scolara ca reper al unei cariere stralucite in show-biz. Alina, scolarita si studenta exemplara, a fost impresariata de tatal ei de cand era in clasa I. Acum tot tatal o duce de mana la cantari. Ne putem imagina aceeasi situatie si peste 30 de ani. In cazul gemenelor Indiggo, impresarul e mama si toate trei fac galagie cat o intreprindere de textile. Mai mult ca sigur ca nici Alina, nici gemenele nu vor face o cariera stralucita si constanta in muzica. Ele vor avea vesnic mentalitatea de premiante cu zece pe linie si carnetelul semnat de parinti. Nu urmaresc performanta, ci recunoasterea acestei performante. Vor nota zece si diploma de premiant. Sunt, de fapt, niste tocilare. Una cuminte (Alina), celelalte agresive (Indiggo), dupa cum le-au invatat parintii. Muzica lor interpretata corect nu spune nimic si nici nu va spune nimic, pana cand ele nu vor ""zbura"" singure, fara cicaleala si confortul oferite de colivia parinteasca... Dar, vorba lui Bill Gates, trebuie sa avem grija cum vorbim despre tocilari, caci nu stii niciodata cand unul dintre ei iti devine sef.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.