Doi OAMENI asezati pe ""bancheta"" langa mine se completeaza discret si delicat unul pe celalalt. Octavian Bellu si Mariana Bitang. O discutie cu ei atinge aproape orice subiect. Mariana Bitang are nostalgia calatoriilor cu trenul, mai ales prim

Doi OAMENI asezati pe ""bancheta"" langa mine se completeaza discret si delicat unul pe celalalt. Octavian Bellu si Mariana Bitang. O discutie cu ei atinge aproape orice subiect.

Mariana Bitang are nostalgia calatoriilor cu trenul, mai ales primavara si toamna. Acum o luna a facut un tur de forta dus-intors de o mie si ceva de kilometri. Chiar ii era dor de tren... ""Depinde si cum stai in tren, in directia de mers sau invers"", spune Mariana Bitang. ""Daca vorbim in metafore, poti sa privesti mai mult ce se duce sau poti sa te orientezi spre ce vine. Indiferent ca privesti dintr-o parte sau alta, lucrurile vin si trec pe langa noi si prin viata."" ""Ai si posibilitatea de a vedea ceva in drumul pe care il parcurgi, pentru ca, daca esti in masina si mai si conduci, esti atent la cu totul altceva. In fiecare tren exista mai multe lumi"", spune Octavian Bellu. ""Daca vrei sa vezi un gen de oameni, stai la clasa I, daca vrei altul, te duci la clasa a II-a.""

REZISTENTA. Au primit lovituri, facand performanta in acelasi timp


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.