Mercedes GL, Jeep Commander si Kia Sorento. Trei modele aparute in primele trei luni ale lui 2006, reprezentand tot atatea preturi, adica scump, mediu si economic Sacait mereu de ierni care par ca se lungesc de la an la an, romanul a fost mereu fa

Mercedes GL, Jeep Commander si Kia Sorento. Trei modele aparute in primele trei luni ale lui 2006, reprezentand tot atatea preturi, adica scump, mediu si economic

Sacait mereu de ierni care par ca se lungesc de la an la an, romanul a fost mereu fascinat de masinile de teren. Inainte de a€™89, Aro 244 reprezenta pragul maximal pe care-l putea visa orice muritor, pentru ca acum oferta sa depaseasca imaginatia bunicilor uimiti de aparitia primului IMS.
CLASA GERMANA. Lansat la Salonul International de la Detroit, Mercedes GL este ultima a constructorului de la Stuttgart si urmeaza sa fie disponibila la vanzare in septembrie. Marimea impresionanta este primul lucru care te izbeste la contactul cu acest 4X4, care, neoficial, are ca scop lupta cu Audi Q7 (prezentat in numarul de duminica trecuta al Jurnalului National), Lincoln Navigator si Cadillac Esacalade. GL va fi scos la vanzare in patru variante de motorizare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.