La 19 martie 1955 se nastea, la o baza militara din Idar (Germania), celebrul Bruce Willis (foto), unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood.
Familia sa se stabileste in SUA dupa lasarea la vatra a tatalui sau, militar de cariera. B
La 19 martie 1955 se nastea, la o baza militara din Idar (Germania), celebrul Bruce Willis (foto), unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood.
Familia sa se stabileste in SUA dupa lasarea la vatra a tatalui sau, militar de cariera. Bruce a crescut in New Jersey de la varsta de 2 ani. In 1984 ajunge pe Broadway in piesa Fool for Love. Norocul ii surade lui Bruce la 30 de ani, cand participa la o auditie pentru rolul detectivului particular David Addison in serialul Moonlighting, avand-o ca partenera pe Cybill Shepard. A fost ales pentru acest rol dintre 3.000 de candidati. Este momentul care i-a adus celebritatea, intrand sub lupa presei de scandal. In 1987 apare alaturi de Kim Basinger in Blind Date. Un an mai tarziu va fi propulsat pe culmile gloriei, o data cu filmul Die Hard (Greu de ucis), in care joaca rolul unui politist din New York. Bruce Willis a fost casatorit cu la fel de celebra actrita Demi Moore, formand unul dintre renumitele cupluri ale Hollywoodului. Din mariajul lor, care a durat o perioada destul de scurta de timp, s-au nascut trei fetite: Rumer Glenn, Scout La-Rue si Tallualh Belle. Bruce Willis a jucat alaturi de fiica sa, Rumer, in varsta de 17 ani, in productia Ostaticul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.