Grupul chinez Lenovo, al treilea producator mondial de computere personale, a anuntat un plan de restructurare cu durata intre sase luni si un an, care presupune disponibilizarea a 5% dintre angajati si va permite economisirea a 250 de milioane de do
Grupul chinez Lenovo, al treilea producator mondial de computere personale, a anuntat un plan de restructurare cu durata intre sase luni si un an, care presupune disponibilizarea a 5% dintre angajati si va permite economisirea a 250 de milioane de dolari anual.
Lenovo va disponibiliza 1.000 de angajati, din America de Nord, Asia si Europa, in incercarea de a restructura divizia producatoare de computere personale, achizitionata de la IBM. La achizitia diviziei producatoare de PC-uri, Lenovo a preluat si 10.000 de angajati ai companiei americane. PROBLEME. Grupul chinez a anuntat pierderi operationale de 140 milioane de dolari in Asia, excluzand China, pentru trimestrul incheiat in luna decembrie. Lenovo a estimat la 100 milioane de dolari costurile legate de procesul de restructurare din ultimul trimestru al anului fiscal, care se incheie la 31 martie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.