Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, si-a dat demisia ieri atat din functia de vicepresedinte al Organizatiei PSD Bucuresti, cat si din cea de membru.
Edilul a trimis demisia lui Sorin Oprescu, motivandu-si in acelasi timp si gestul. ""Sunt
Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, si-a dat demisia ieri atat din functia de vicepresedinte al Organizatiei PSD Bucuresti, cat si din cea de membru.
Edilul a trimis demisia lui Sorin Oprescu, motivandu-si in acelasi timp si gestul. ""Sunt foarte multe framantari si confruntari in PSD si nu vreau sa particip la aceasta paruiala generala. Prefer sa-mi rezolv problemele din sector in calitate de primar. Am refuzat sa intru in acest joc al gastilor din partid"", ne-a marturisit Ontanu. El a precizat faptul ca de doua luni nu a mai participat la sedintele de partid, fiind dezgustat de ceea ce se intampla. ""N-am mai participat de ceva timp la intrunirile din partid. Nu mai aveam de ce sa ma duc"", a completat edilul Sectorului 2. Deocamdata nu vrea sa treaca in nici o alta barca, dar cum totul este posibil, mai ales in politica, ofertele pot aparea mai ales din partea partidelor aflate acum la putere, PD respectiv PNL. ""Mai am doi ani de mandat si vreau sa ma ocup doar de problemele strict administrative. Nu m-am intalnit cu nici un reprezentat al vreunui alt partid"", a conchis Ontanu. El era membru PSD din 1998, inainte facand parte din Partidul Socialist Muncitoresc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.